Algemene info

Algemene info cross seizoen 2019/2020

Classic cross VMCN 6 oktober 2019

De MAC Harskamp gaat binnenkort weer van start met motorcross wedstrijden op onze mooie baan op Motorsportpark Gelderland Midden te Arnhem. We starten op 6 oktober met een classic motorcross wedstrijd die we samen met de VMCN organiseren. Er zullen veel oude crossmotoren te bewonderen zijn en ook de spectaculaire 50cc klasse is aanwezig met o.a. de VHS, Gebben en Homoet Kreidlers. Ook zullen er 50cc Sachs crossers te zien zijn die op volle snelheid over het circuit zullen gaan rijden.

1e Clubcross MAC Harskamp 10 november 2019

Let op! De eerste winterwedstrijd van de MAC Harskamp is meteen tellend voor het clubkampioenschap.

Wil je meerijden zorg dan dat de gegevens die gekoppeld zijn aan de verplichte trainingspas van Motorsportpark Gelderland Midden kloppen. Dat wil zeggen juiste klasse en kloppend transponder nummer. Zorg ook dat er voldoende saldo op uw pas staat om de inschrijving te kunnen betalen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren waar we bij de junioren 125cc, 250cc en 500cc een A en een B groep hadden zullen dat vanaf dit jaar gewoon 3 klassen zijn, weet je van jezelf dat je bij de senioren thuis hoort schrijf je dan ook daar in!

We stellen het erg op prijs als er gebruik gemaakt wordt van de voorinschrijving. Dit scheelt s ’morgens veel tijd. Wel altijd nog even melden bij het inschrijfloket op het circuit.

Graag tot ziens op het circuit!

Het bestuur MAC Harskamp