Geen categorie

Het seizoen zit er op en de kampioenen zijn bekend

Vandaag zondag 18 februari was het een schitterende dag. Niet alleen wat het weer betreft, maar ook op ons prachtige circuit waar in de laatste en 6e Clubcross de laatste belangrijke punten verdeeld moesten worden. Dat ging overigens in een aantal klassen er nog zeer spannend aan toe tot op de laatste meter. Voor sommigen was het juichen, terwijl het voor anderen die er zo op gehoopt hadden, huilen werd. Zo gaat het nu eenmaal in de sport en zo dus ook tijdens de wedstrijden bij ons.

Desondanks kijken we terug op een prachtige dag, en seizoen uiteraard, met wederom mooie wedstrijden. Alle vrijwilligers enorm bedankt dat jullie ons dit seizoen er weer doorheen hebben getrokken! Het was niet altijd even makkelijk met de vele afgelastingen en de mindere weersomstandigheden. De MAC en alle rijders danken de mooie en sportieve wedstrijden geheel aan jullie. Laat dat duidelijk zijn!

Zo nu het sentimentele even achter ons laten en kijken naar wat er vandaag is gebeurd en beslist. Dit is te vinden op de volgende beide links.

Daguitslag 6e Clubcross

Einduitslag kampioenschap 2017/2018

Verslag door Eip Jansen in Edestad

De bekeruitreiking zal in maart plaatsvinden. De datum daarvoor zullen we zeer binnenkort bekend maken.

Bestuur MAC Harskamp